mesenaatin%20kuva.jpg


Jos et pidä kalasta, saattaisit silti pitää Erakkorannasta. Lue kampanjakuvaus linkin takaa. Huomaat kuinka luonnonmukaisen ja osin omavaraisen elämän voi hyvin liittää ekologisesti kestävään käsityöläisliiketoimintaan. Tehdään tämä hanke yhdessä - yksin en tähän pysty!

Mesenaatti.me on eilen käynnistänyt tämän joukkorahoituskampanjan jossa kyse on paljon suuremmasta kuin vain kalan purkkiin laitosta.

"Tule mukaan edistämään suomalaisen kalan jalostamista terveellisiksi kuluttajatuotteiksi.Luodaan yhdessä puhtaiden tuotteiden suora ketju kalastajalta kuluttajalle. Pienellä osuudella voimme saada aikaan suuren makuelämyksen. Tuemme perinteitä, käsityöläisyyttä, osoitamme ympäristövastuuta ja edistämme ekologista elämäntapaa.

Olen kalastaja ja luontoihminen. Kalastan, jalostan ja myyn tuotteet suoraan kuluttajalle. Sijoittamasi panoksesi (alk. 20€) saat maukkaina kalasäilykkeinä tai lomana boheemissa Erakkorannassa.

Kohennetaan yhdessä vesistöjemme tilaa, tuotetaan villien vesien kalatuotteita!"

Mene linkistä kampanjasivulle. Kuvaus kertoo millaisesta hankkeesta oikeasti on kysymys. Olisiko tässä sinulle yksi väylä ekologisesti kestävän toiminnan tukemiseen? Kuinka turvallinen Mesenaatti sinulle olisi ja kuinka sinä voisit kantaa vaikka muutamalla kympillä kortesi kekoon?