20200910_155332.jpg

LÖYDÄ ITSESI - ekoterapiaa 1.5.-31.10.2022

Kaipaatko?

* hetkellistä irtiottoa nykyisestä oravanpyörästäsi?

* keskusteluapua arjen eri ongelmissasi?

* vertaistukea jaksamiseesi tai addiktioihisi?

* hyvää, kärsivällistä, luotettavaa kuuntelijaa?

* voimaannuttavaa ja parantavaa luontoa ympärillesi?

* herkullista, puhdasta lähiruokaa?

* mielekästä tekemistä puutarhassa, marja- ja sienimetsissä tai vain totaalista joutenoloa?

* uutta suuntaa elämääsi?

 

Tule hakemaan vastauksia Erakkorannasta.

 

LÖYDÄ ITSESI – ekoterapiaa


* majoitus omassa huoneistossa (oma wc/suihku)
* aamiainen, lounas, välipala ja ilta-ateria – valmistettuina Erakkorannassa tai lähialueilla kasvatetuista raaka-aineista
* puulämmitteinen iltasauna

* huumorin hetkiä mutta myös syvällisiä keskusteluja elämän perimmäisistä kysymyksistä arjen askareiden lomassa - kasvimailla, marja- ja sienimetsässä, keittiössä, saunan pehmeissä löylyissä, takkatulen äärellä tai rantanuotion loimussa.

 

Nautit hiljaisuudesta, voimaannut luonnosta. Värtsilän laakso ympäristöineen sekä Erakkoranta mahdollistavat hyppäyksen pois arjen kiireistäsi. Voit halutessasi olla mukana talon arkisissa askareissa tai vain olla ihan jouten.

Erakkorannassa käytössäsi ovat myös polkupyörä, soutuvene, lintuputki, kirjoja, retkeilyvälineitä

 

Täysihoito: 88 €/vrk

 

Pientä korvausta vastaan tarjolla on seuraavia lisäpalveluja:

* kuljetukset julkisen liikenteen asemilta (rautatieasema-Kitee, bussipysäkki-Tohmajärvi, lentokenttä-Joensuu)

* erilaisia hoitoja (shiatsu, klassinen hieronta, aromahieronta, intialainen päähieronta, energiahoidot)
* kuntosaliohjausta
* opastettuja melontaretkiä

* retkiä lähialueiden kiehtoviin kohteisiin

 

Tiedustelut/varaukset

Erakkoranta ry.

Sääperintie 122

82655 Värtsilä

Puhelin 040 376 5013

Sähköposti [email protected]

Toiminnanharjoittajan yhdistystunnus 220.342

 

”Erakkoranta on Tohmajärvellä, Värtsilän laaksossa sijaitseva vanha rajavartioasema. Paikka on vesilinnuistaan kuulun Sääperijärven rannalla. Puolen hehtaarin vehmas puutarha ympäröi vanhaa päärakennusta. Talo on boheemihenkinen, kierrätystavaroin sisustettu ja kodinomainen. Olen itse asunut täällä viimeiset 23 vuotta. Oman elämänmuutokseni myötä avasin ovet vieraille vuonna 2014. Ekoterapiasta olen puhunut ja eri alustoille kirjoitellut jo vuodesta 2010 lähtien.

En ole koulutettu terapeutti, sen sijaan kokemusasiantuntija niin jaksamiseen kuin eri addiktioihin liittyen. Suoritan tällä hetkellä Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkintoa Pohjois-Karjalan Ammattioppilaitos Riveriassa. Suuri kiitos omasta tervehtymisestäni kuuluu ympäröivälle luonnolle. Paikkana Erakkoranta ei liputa minkään uskonnollisen tai henkisen suuntauksen puolesta. Mielestäni parasta täällä on että niin paikka kuin itse sen isäntänä, olemme aitoja ja omalla tavallamme ainutkertaisia - näin Erakkorantaa ovat monet vieraat kuluneiden vuosien aikana juuri kuvanneetkin.

Erakkorantaan on helppo tulla, täällä on helppo ja turvallista olla, ja jokainen voi olla sellainen kuin on. Haluan tarjota hiljaisuutta sekä rauhaa näitä kaipaaville, kärsivällistä kuuntelijaa ja hyvää keskustelijaa silloin kun tarvetta tälle on, mutta myös tilaa yksinoloon ja omiin ajatuksiin. Kesäkaudella kansainvälisten talkoolaisten (1-2 kerrallaan) myötä tarjolla on ripaus yhteisöllisyyttä. Haluan myös auttaa vierasta löytämään ja kokemaan syvää luontoyhteyttä.

Lähes kaikki mitä täällä tehdään tukeutuvat omaan osaamiseni ydinalueisiin ja ovat asioita joissa olen mukana täydellä sydämellä - luonto, luontoretket, ruuankasvatus, lähiruoka, kalastus, keräily, hoidot, kulttuuriperinteiden vaaliminen, ekologisuus...”

Tule löytämään itsesi – olen apunasi!

profiili.jpg

-Erakkorannan Eki-